Challenge kerstpakketten voor MommaLuv

Wat een geweldige mail zag ik afgelopen weekend in mijn mailbox!
Hij kwam van Mandy Ladan van haar eigen stichting MommaLuv, of ik het leuk zou vinden mee te helpen in haar challenge om 100 kerstpakketten in 10 dagen tijd, persoonlijk in Ghana en Liberia af te geven aan de moeders en hun baby’s.
Natuurlijk doen we dat!
Toen broeide er meteen een plannetje om van dit gegeven een nieuwsitem te maken dus bij deze.
Dat het verkrijgen van de mooie kerstpakketten extra voorspoedig gaat Mandy, ik vind je ook een heldin!

Mandy is vorig jaar uitgeroepen tot ‘Heldin Mama of the Year Award’ 2015 en dat deed ze natuurlijk in stijl…
Wat was ze prachtig in een AvL Couture japon (uiteraard non-profit) met bijpassende clutch en hals sieraad van vriendin Nicole.

Mommaluv in AvL Couture

japon voor Mandy Ladan

Daarna ging het snel met de bekendheid voor haar stichting MommaLuv. Zo is Mandy onder andere bij Mark Rutte op het Catshuis geweest waar ze gezellig hebben geluncht enzo 🙂 Het stond zelfs nog in de krant!

Mandy kan het zelf het beste uitleggen wat de bedoeling is van de challenge en daarom zal ik de mail hieronder weergeven.
Op haar Youtube filmpje legt Mandy het verder nog extra goed uit.

MommaLuv Challenge:
100 kerstpakketten in 10 dagen tijd!


Van 7 t/m 17 december zal ik een prachtige reis gaan maken naar Ghana en Liberia. Aan deze reis zit een heuse challenge vast. Ik wil persoonlijk 100 moeders en baby’s een MommaLuv-kerstpakket gaan overhandigen. Daarbij heb ik jullie hulp nodig! Voor 50 euro kunnen jullie namelijk zo’n kerstpakket sponsoren. Dit geschenk wordt dan uit jouw naam gegeven en je zult na afloop van mijn reis te horen krijgen wie ‘jouw’ pakket heeft mogen ontvangen. Lees hier meer over hoe je mij kunt helpen bij het slagen van de challenge!

Liberia
Liberia ligt aan de Westkust van Afrika. Dit land heeft vele oorlogen gekend en is twee jaar geleden getroffen door Ebola. De moeder- en kindsterfte is er schrikbarend hoog. Samen met mijn geweldige contactpersoon Colinda Janssen probeer ik door middel van het schenken van MommaLuv-pakketten bij te dragen aan een betere opstart van vele leventjes. In onze pakketten zitten o.a. een klamboe, lakentjes, kleertjes, verzorgingsproducten en voedsel voor de moeder om aan te sterken na de bevalling. Allemaal spullen die de moeder zich nooit zelf kan veroorloven en waarmee de baby een betere start kan maken. Wij werken in de dorpen Gayahills, Tubmanburg, Jennehbrown en Massatin. MommaLuv is welbekend bij alle mama’s!

Ghana
In Accra-Ghana werk ik met mijn contactpersoon George Buckle voornamelijk in de sloppenwijken. De wijk waar we het meest actief zijn heet Amamoley-Oshuiman. Mercy Amu runt daar een soort ‘blijf van m’n lijf huis’. Alle dames en kinderen slapen in één ruimte op een grote mat. Mercy geeft ze onderdak en voedsel, maar het is een uitzichtloze situatie. Zeker voor de zwangere vrouwen. Tijdens mijn reis zal ik samen met George o.a. kerstpakketten gaan bezorgen in het huis van Mercy Amu.

Challenge
Het lijkt me fantastisch als ik met jullie hulp 100 kerstpakketten kan gaan afleveren bij deze moeders en baby’s in Liberia en Ghana. Ze kunnen het zo hard gebruiken! Voor 50 euro sponsor je zo’n pakket. Uit jouw naam verras ik een moeder en baby. Na mijn thuiskomst op 18 december stuur ik je een foto en het verhaal van de moeder die namens jou een pakket heeft ontvangen. Zo zou je dit bijvoorbeeld als kerstcadeau aan iemand kunnen schenken. Persoonlijker kan niet, maar dat is dan ook waar MommaLuv bekend om staat ;).

Ja ik doe mee!
Yes! Je kunt de 50 euro overmaken op NL17 INGB 0006 0801 59, Stichting MommaLuv te Den Haag. Zou je er als vermelding ‘kerstpakket’ bij willen zetten? Ook wil ik je vragen om even een mailtje te sturen naar mandy@mommaluv.nl zodat ik je de foto en het verhaal in december door kan mailen. ONWIJS BEDANKT!

Hoe kun je nog meer helpen?
Ik mag van KLM flink wat bagage meenemen. Ik ben momenteel bezig met het aanschrijven van bedrijven met de vraag of ze 100 spulletjes willen sponsoren. Denk aan 100 tandenborstels, 100 rompertjes, 100 mutsjes, 100 sokjes, dat soort dingen. Heb jij connecties met winkels/bedrijven die dit zouden willen sponsoren voor de kerstpakkettenactie? Of ken je bedrijven die (een aantal) kerstpakketten zouden willen doneren? Mail me op mandy@mommaluv.nl

ALVAST ONWIJS BEDANKT!
With MommaLuv,
Mandy Ladan

1 antwoord
 1. Mandy Ladan
  Mandy Ladan zegt:

  Lieve Angeline,
  Wat een prachtig gebaar om MommaLuv op deze manier weer een extra stukje promotie te brengen! Alsof je nog niet genoeg gedaan hebt :). Ik waardeer het enorm! Inmiddels zijn er al 50 kerstpakketten gesponsord, dus nog 50 te gaan! Ik ben ervan overtuigd dat het gaat lukken. Mede door alle lieve hulp uit onverwachte hoek!
  Veel liefs,
  Mandy

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Your comment may be subject to editorial review.

*