Gelukkige dagen en een fantastisch nieuw jaar!

Ohjee, een traditie is gebroken. Voor het eerst sinds ik ben gestart in 2007 heb ik geen kerstkaarten op de post gedaan…
Of je daar nu trots op moet zijn is discutabel maar goed, door alle drukte heb ik die gelegenheid ook niet gepakt om kaarten te maken en ze persoonlijk te schrijven. Ik troost me maar met het gegeven dat dit potje naar een paar goede doelen zijn gegaan.

Wat ik wel op mijn camera had staan, met het oog op het maken van nieuwe kerstkaarten zijn de foto’s van 5 december j.l. Toen lieten nieuwsberichten namelijk weten dat er die avond rond 17.00 “parelmoerwolken” zouden komen. Een zeer zeldzaam verschijnsel werd er verteld dat te maken had met een combinatie van vrieskou, heldere lucht en zonsondergang.
Mijn oren waren meteen gespitst want dit moest ik natuurlijk zien en vastleggen.

Met een opgeladen batterij en een nieuwe geheugenkaart in de camera snelde ik die ochtend al meteen naar de duinen om foto’s te nemen. Het was lekker koud, helder en de zon kwam net op, gegarandeerd succes voor mooie plaatjes. Gehuld in mijn warmste lange lammy zag ik de verstilde natuur. Dat was een goed begin van de dag!
Later in de middag weer snel terug om te zien wat er waar was van de “parelmoerwolken”.
Het was inderdaad prachtig, je zag om de minuut de hemel veranderen in fantastische kleuren.

Ik heb een kleine selectie van die dag (zonder de foto’s te hebben bewerkt) hieronder geplaatst als verkapte kerstgroet met de allerbeste wensen voor 2017!
Veel liefs,
Angeline1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


Your comment may be subject to editorial review.