Heldin Mama of the Year Award’ 2015

Lieve Mandy, van harte gefeliciteerd met jouw o zo verdiende onderscheiding! Dat je vele moeders mag helpen met het prachtige werk dat jij verricht.

Mama Luv in AvL

Mandy Ladan van Mommaluv heeft gisteren op 9-9-2015 een belangrijke onderscheiding gekregen! (in AvL Couture!). Dit schreef zij op haar Facebookpagina:

“Ik heb de ‘Heldin Mama of the Year Award’ 2015 gewonnen! Dit betekent enorm veel voor Mommaluv en ik voel me zeer vereerd! Het blad Fabulous Mama reikt deze awards jaarlijks uit en vandaag was het Mama of the Year event in de Tolhuistuin in Amsterdam. Wat een feest om zoveel mensen te spreken over mijn stichting om vervolgens op het podium tot heldin gekroond te worden Ik sta hier op de foto met mijn mede-mama’s of the year,
v.l.n.r.: Elle van Rijn (beauty mama), José Woldring (business mama), Mandy Ladan (heldin mama :)) en Angela Schijf (mama of the year).
Morgen kunnen jullie de Fabulous Mama in de winkel kopen en daar een prachtig interview lezen met een fantastische foto van mij en mijn meiden. Ook staat er morgen een interview met mij in het AD!
Morgen ga ik hier op Facebook een uitgebreid bedankrondje doen, want ik ben zoveel mensen zo dankbaar voor dit alles! Voor nu nog even in mijn gelukzalige roes nagenieten. En vanaf morgen?? Ga ik vliegen!”