Angeline van Leeuwen Couture

Hieronder vindt u een aantal recensies van mijn klanten. Om privacy redenen zijn de namen niet weergegeven.

“Vandaag stapte ik bij Angeline in mijn oude jas binnen, en in mijn nieuwe jas weer naar buiten! De jas was al klaar… geweldig. Angeline, ik vind het een Meesterwerk geworden met een dikke hoofdletter!!”

“Ik ben Angeline tot heden dankbaar voor de mooie jurk die ze voor mij gemaakt heeft. Haar inzet, enthousiasme en flexibiliteit zal ik nooit vergeten.
Voor mij was het de eerste keer dat ik een opdracht gaf voor een jurk, maar ik kan niets bedenken wat beter had gekund.

Ook de bijpassende accessoires (das, manchetknopen, riemen voor de bruidsmeisjes en pochetten) hebben de bruiloft extra bijzonder gemaakt. Zonder haar creativiteit en handigheid en kunde met stoffen was onze bruiloft niet dezelfde geweest.”

“Angeline heeft er een meesterwerk van gemaakt. Ik overdrijf echt niet als ik zeg dat de detaillering van haar creatie verbluffend is en alles is met de hand gemaakt.

De pantalon zit als gegoten. Dat geldt overigens voor het hele pak: het voelt meteen vertrouwt. Totaal niet onwennig. Ik zal het pak vaak en met veel plezier gaan dragen!”

“Angeline, je blijft me verbazen! Wat een prachtig resultaat!”

“Angeline liet mij het patroon zien dat ze eerst uit papier geknipt had, en ik begreep niet hoe ze dit heeft kunnen verzinnen…ik vind het prachtig.
Angeline, je hebt me een enorm plezier gedaan – ik ben er superblij mee!!”

“Van mij een dikke tien! Er wordt met vakmanschap, aandacht, nauwkeurigheid en humor gewerkt. Het resultaat is prachtig en uniek en heeft voor mij bijgedragen aan een mooie en bijzondere trouwdag.”

“Vanaf het moment dat Angeline de eerste schets maakte van mijn droomjurk heb ik een heerlijke tijd beleefd tijdens dit bijzondere proces. Ze snapt echt hoe het werkt! De emoties, de twijfel, het meedenken en nooit is het te veel.

Het resultaat was verbluffend. Ik voelde me echt de mooiste bruid! Ik kan deze professionele couturier aan iedereen aanraden. Een Topper!!”

“Wat een prachtig vakwerk geleverd! Dankzij jouw inspanningen konden wij vrijdag schitteren.”

“Gisteren hadden we een stralende, zonnige lunch op ons terras. De jurk! Zat goed, stond goed en bleef kreukloos goed zitten. Super!”

“Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad, mede dankzij jou! Ik ben heel blij met m’n jurk”

“Bedankt voor het maken van mijn mooie jas en tas en sjaal!”

“Hèèl, hèèl, hèèl veel dank voor de prachtige jurk die je toch wel wat bloed, zweet en tranen heeft gekost”

“Voor ons was het een groot geluk dat je onze kleding zo perfect hebt verzorgd. Nogmaals bedankt hiervoor.”

Met  uiterste perfectie en na uitgebreid overleg met kundig advies over stof en model, heeft Angeline een schitterende bruidsjurk gemaakt die op verschillende wijzen te dragen viel.

De “pas-sessies” waren iedere keer een klein feestje mede door het enthousiasme van Angeline en het zien groeien van de jurk, het topje en het jasje.  Het tere. kanten-topje was een waar kunststuk en trok ook veel bewondering.

Angeline is een geboren couturière en niet alleen de bruid kan bij haar terecht voor een unieke trouwjurk ook de moeder van de bruid is bij Angeline in uitstekende handen.