Update, portfolio bijgewerkt met nieuwe ontwerpen

 

 

Angeline-van-Leeuwen-Couture-Den-Haag

Hoe leuk is dit! Vanmiddag een aanstaande bruid heel gelukkig gemaakt met een perfect passende outfit en spontaan maakte ze snel deze foto. Leuk voor op je website! appte ze nog en ik dacht op dat moment exact hetzelfde.
Als deze bruiloft is geweest laat ik de inhoud van deze spannende kledinghoes zien.

Maar goed, ik heb niet stilgezeten de afgelopen maanden en ondanks het feit dat foto’s al heel lang niet meer geplaatst waren en mijn laatste blog een gelukkig nieuwjaar wenste, wisten trouwe én nieuwe klanten mij goed te vinden!
Met hulp van mijn handige neef, die net klaar is met zijn grafische opleiding Rotterdam, die de foto’s een witte en frisse achtergrond heeft gegeven, kan de update worden geplaatst.

Zie de nieuwe aanwinsten hieronder.
In het portfolio staan ze ook, met bijbehorende tekst.
Kleine notitie: het zwarte heren colbert, waar nu alleen het eindresultaat van te zien is, daar wordt later een aparte blog over geschreven.
Het is interessant omdat deze geheel volgens het aloude kleermakers ambacht is gemaakt.
Normaal gesproken zie je de tussen en binnenkant nooit maar tijdens het proces heb ik foto’s gemaakt, zodat dit wel zichtbaar is.

Fijne lente verder!
Hartelijke groet uit Den Haag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stola-transparant-AvLCouture